Region će čuti za Obradovićeve riječi iz Podgorice: "Pero je kod vas, nije kod mene!"

Trener Partizana potpuno iskren

Region će čuti za Obradovićeve riječi iz Podgorice: "Pero je kod vas, nije kod mene!"

Admin Čaušević

Imao je Aleksa Avramović šut za pobjedu u Morači, ali bek Partizana je promašio te je Budućnost odbila meč 74:73 za izjednačenje u seriji na 1:1. Tako će se odlučujući meč za plasman u finale ABA lige igrati u Beogradu. 

S obzirom na ulog tribine dvorane u Podgorici su bile izuzetno ispunjene, a domaće pristalice su se na kraju sretne vratile kući iako je moglo biti drugačije. 

Nisu izostale ni tenzije. Pojedini igrači Partizana su gađani raznim predmetima sa tribina, ali to i nije prevelika novost.

Na kraju utakmice kad se sve završilo pred novinare je sjeo Željko Obradović te definitivno gospodskim manirima stao na loptu.

"Moja poruka je ona od prvog dana otkad sam se vratio u Partizan. Ovo je samo košarka i trebalo bi da se završi pričom o košarci. Nikakve tenzije nam nisu potrebne."

"Mi smo klub koji sa ekipom Budućnosti gaji odlične odnose. Koristim priliku da pozovem navijače Partizana da navijaju fer i korektno i da bolji ode u finale", poručio je Obradović.

Oglasi

Rivalstvo između Budućnosti i beogradskih klubova je posljednjih godina otišlo u visine, pogotovo se to odnosi na duele sa Crvenom zvezdom, ali Obradović je mudro želio da smiri napetost pred odlučujući duel.

"Ne namjeravam da odustanem od toga da sve ostane u duhu sporta jer smatram da su te stvari najbitnije u našim životima. Potrebno je da budeš čovjek i da se ponašaš fino, kulturno i pristojno. Vi imate i neke druge primjere. Pero je kod vas, nije kod mene."

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Što se tiče same utakmice Obradović je čestitao Budućnosti na pobjedi uz poruku da nije bitno da li su do nje došli sa pola koša ili deset razlike.

Odlučujući meč za plasman u finale igra se u petak u beogradskoj Štark Areni.

Top Komentari

Sektor10
Licemjerno ****o. Uvek njegovi igraci naprave neko sranje na utakmicama kao veceras Kaminski. Smrad neopevani, lik koji je ubio zenu na pesackom i nije dana jedinog odlezao na robiji.
1 0
user1715246247
Ima li jedna vest o Obradoviću da se krezubi sledbenici Nebojše Čovića ne podiče svojim smradom iz usta?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi