4

Komentari (4)

Vracaju se samo oni koji morau jer nisu nasli neki drugi klub ili angazman, oni koji su se snasli ti se ne vracau, jer od necega se mora zivjeti. Svi ti koji su se vratili ne bi se vratili da su nasli drugi klub.
Chesa
Igrači koje se nisu prodali dalje se i vraćaju, ali ne svi. Mora od nečeg živjeti.
Utjug
A prije dvije nedelje se ovde bajke pricale. Ja lijepo rekoh da ce se svi vratiti, tj. vecina. Histerija prosla, ljudis se vraaju poslu i normalnom zivotu.
axel42
Vi stvarno mislili to ide tako jednostavno? Pa to se nekoliko dana o tome priča i to je to. Ko yebe Ukrainu, Palestinu i tako dalje? Ovaj svijet je davno otišo u racku! Sve se vrti oko nafte, plina, i ostalih prirodnih resursa. Glavne baje će uvjek biti USA, China, Rusija ovi ostali mogu samo gledati i to je to. Ljudi dodju poruše im sve gradove, pobiju tolike ljude, onda kobajagi pregovori, zavrsetak rata i ko da ništa nije bilo. Tako se to radi vjekovima. Kakve sankcije, kakva solidarnost. To su priče za malu djecu. Sve se vrti oko para, treba Putin baciti neku atomsku i sve nas zbrisati sa ovog svijeta. Ova planeta drugačije i nezaslužuje.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.