Francuska idući test za izabranice Gorana Loje

Odličan protivnik za našu selekciju

Francuska idući test za izabranice Gorana Loje

E. Dindić

Ženska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine nakon boravka u Italiji, te povratka u Sarajevo, danas je otputovala na dvije nove jake provjere pred nastupajuće Svjetsko prvenstvo u Australiji. 

Izabranice Gorana Loje otputovale su danas u Francusku, gdje će odigrati dvije prijateljske utakmice sa domaćom selekcijom.

U Francusku su otputovale sljedeće košarkašice: Milica Deura, Anđela Delić, Nikolina Delić, Nikolina Elez, Nikolina Knežević, Miljana Džombeta, Matea Tavić, Hanna Halilović, Dragana Domuzin, Jovana Marković, Anđela Gligić, Ajla Selimović, Almedina Ahmić, Ajla Ikanović, Azra Nikšić.

Prijateljske utakmice između ove dvije selekcije na rasporedu su u iduća dva dana.

Top Komentari

Tas14
Gdje je Jonquel?
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi