Od fizičke zvijeri do čovjeka koji ne može potrčati: NBA zvijezda dogurala do 150 kilograma

Zion Williamson se potpuno zapustio

Od fizičke zvijeri do čovjeka koji ne može potrčati: NBA zvijezda dogurala do 150 kilograma

M. Šljivak

Zion Williamson je u NBA ligu stigao kao velika zvijezda.

Njegova nevjerovatna zakucavanja su još u srednjoj školi 'kupila' brojne ljubitelje košarke, ali za sada je njegova kratka NBA karijera praćena brojnim povredama.

Glavni razlog za brojne povrede je kilaža. Zion ima ogromnih problema s viškom kilograma, a prije nekoliko dana se na utakmici New Orleans Pelicansa pojavio u zaista nestvarnom stanju.

[twitter]https://twitter.com/TheNBACentral/status/1467709739031273481[/twitter]

Zion izgleda zaista ogromno, a američki novinari su uspjeli doći do informacije da Williamson trenutno ima 150 kilograma.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CXOt6l_PW02/[/instagram]

To je čak 22 kilograma više nego što je njegova zvanična težina i ako ovako nastavi, Zion bi mogao upropastiti karijeru.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CCUq2RGFqqg/[/instagram]

Ogromna kilaža mu je donijela i lom stopala prethodnog ljeta. Zbog toga je još van terena i datum njegovog povratka je neizvjestan.

Ovaj 21-godišnjak je u karijeri odigrao 85 utakmica i na prosjeku je od 25.7 poena i sedam skokova po meču.

Top Komentari

Zulfikar
Hoce to uz call duty, cannabis, doritos i southers style deep fried chicken....
1 2
Zoilomas
Ok udebljo se radi povrede a inace je veliki igrac a znam sigurno da moze potrcati covjek je masina i sa 400 poundi samo ga s****lo stopalo
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi