Zmajevi danas imaju valjan razlog za pobjedu!

Ne zaboravljaju saigrače

Zmajevi danas imaju valjan razlog za pobjedu!

A. Čaušević

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine će kvalifikacije za Eurobasket završiti utakmicom protiv Bugarske. 

Izabranici Vedrana Bosnića su još ranije osigurali plasman na EP, a za vikend su ubjedljivom pobjedom nad Grčkom osigurali prvo mjesto u grupi.

Večerašnja utakmica protiv Bugarske će biti susret za prestiž, ali košarkaški Zmajevi će imati valjan razlog za ostave srce na parketu.

Nekoliko sati uoči utakmice poslali su jasnu i glasnu poruku podrške povrijeđenim Miralemu Haliloviću i Ismetu Sejfiću i upravo će igrati za njih dvojicu.

Članovi košarkaške reprezentacije BiH uputili su poruku podrške svojim saigračima Miralemu Haliloviću i Ismetu Sejfiću u kojoj su poručili: „Brz oporavak za Mikija i Ismeta, igramo za vas!“

Posted by KSBiH on Monday, February 22, 2021

Meč počinje u 15:30. Najbolje kvote za ovaj duel nudi kladionica Mozzart, a svoju opkladu možete ostaviti ovdje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi