OKK Spars dobio novog trenera
Foto - ABA

Kašćelan na klupi

OKK Spars dobio novog trenera

M. Šljivak

OKK Spars Sarajevo dobio je danas novog trenera.

Na klupu sarajevskog tima sjeo je 34-godišnji stručnjak Zoran Kašćelan, a ovu vijest su potvrdili i iz ovog kluba.

"Naš klub je dogovorio saradnju sa mladim perspektivnim trenerom, koji je u protekloj sezoni imao zapažene rezultate sa ekipom Podgorice sa kojom je igrao polufinale ABA 2 lige. Zoran Kašćelan je kao igrač nastupao za naš klub tako da se veselimo ponovnoj saradnji".

[facebook]https://www.facebook.com/okkspars05/posts/5917572714981878[/facebook]

Kašćelan je košarkašku karijeru počeo u Lovćenu sa Cetinja, igrao je za Leotar, Slobodu Užice, a u Sparsima je nastupao u sezoni 2013/2014.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Nakon okončanja igračke karijere posvetio se trenerskom poslu. Vodio je Lovćen, a prošle sezone je imao jako dobre rezultate sa Podgoricom.

Protekle sezone odličan posao u Sparsima radio je Miodrag Kadija koji je sarajevsku ekipu odveo u finale ABA 2 lige.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi