Zrinjski danas počinje pripreme, Bjelica i Glogovac nova pojačanja

Mustapić zakazao prozivku

Zrinjski danas počinje pripreme, Bjelica i Glogovac nova pojačanja

Košarkaši mostarskog HKK Zrinjski danas će početi s pripremama za predstojeću sezonu u kojoj će nastupati samo u košarkaškom prvenstvu Bosne i Hercegovine. 

Tihomir Mustapić izvršit će prozivku danas u 16 sati, a na njoj bi se trebalo pojaviti nekoliko novih imena.

Krsto Bjelica, 31-godišnji playmaker jedno je od novih imena koje bi trebalo biti na rosteru bivšeg prvaka. Bjelica je nekada s velikim uspjehom igrao za HKK Čapljina a jednu sezonu proveo je i u sarajevskoj Bosni.

Također, očekuje se da Plemiće jako skoro pojača i dojučerašnje krilo Sparsa Stefan Glogovac.

Top Komentari

igb75759
Moja posljednja plata bila je 2500 USD za rad 12 sati sedmično na mreži. Moja sestra prijateljica već mjesecima prosjekuje 8k, a radi oko 30 sati sedmično. Ne mogu vjerovati koliko je jednostavno bilo kad sam ga isprobao. Potencijal s tim je beskrajan. Ovo radim.....WebJob33.Com
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi