Košarkašice Zrinjskog nove članice Premijer lige Bosne i Hercegovine
FOTO: ŽKK Zrinjski

Pobjednice A1 lige

Košarkašice Zrinjskog nove članice Premijer lige Bosne i Hercegovine

E. Dindić

Košarkašice Zrinjskog iz Mostara od naredne sezone nastupaće u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Na final-fouru koji je održan u Zenici izabranice Nikoline Mustapić- Pandže bile su  najbolje te na kraju zasluženo osvojile prvo mjesto.

U polufinalnom susretu savladale su ekipu Viteza sa 69:34, dok u drugom polufinalnom susretu ekipa Brčanka Spars u neizvjesnom susretu savladala Jumper sa 57:55.

Finalni susret ponudio je sraz dvije najbolje ekipe, te očekivao se neizvjestan susret. Međutim, na parketu postojala je samo jedna ekipa ona iz Mostara koja je na kraju visoko slavila sa 73:41, te zasluženo se plasirala u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Promo

Top Komentari

Baco
Znam da su dobre ali toliko nisu.Kumovalo tu dosta stvari ne umanjujuci pobjedu Zrinjskog...
0 0
ForzaZrinja
Bravo djevojke, bravo Nikolina ?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi