Zvezda nakon produžetka savladala Megu Leks

Pobjeda nakon produžetka

Zvezda nakon produžetka savladala Megu Leks

Endin Čaušević

Košarkaši Crvene zvezde večeras su na gostovanju savladali Mega Leks u okviru 17. kola ABA lige.

Zvezda je na gostovanju nakon produžetka uspjela da slomi otpor Mege, te na kraju slavi sa 81:69. Gosti su u egal utakmici tek nakon produžetka uspjeli da slave. Prvu četvrtinu dobila je Mega sa 21:20, dok je druga pripala Zvezdi (23:11).

U drugom poluvremenu Mega Leks je zaigrao mnogo bolje, te je uspio da stigne prednost Zvezde. Domaći su mogli i do pobjede, ali je utakmice na kraju otišla u produžetke.

Gosti su već u prvom produžetku uspjeli da riješe pitanje pobjednika, te dozvole Megi da im postigne samo dva poena (14:2). Na kraju je Zvezda slavila rezultatom 81:69.

Zvezda je ovom pobjedom zadržala maksimalni učinak, te nakon 17 odigranih kola ima omjer 17-0. Najefikasniji u gostujućoj ekipi bio je Ognjen Kuzmić sa 16 poena, dok je Simonović dodao 11 poena. U ekipi Mege istakao se Jaramaz sa 15 poena.

ABA liga, 17. kolo:

Mega Leks - Zvezda 69:81

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti