Zvezda spremna dočekuje Baskoniju

Crveno-bijeli očekuju dobru predstavu

Zvezda spremna dočekuje Baskoniju

Ekipa Dejana Radonjića do sada je pružala solidna izdanja i sa dva trijumfa trenutno je osmoplasirana na tabeli Eurolige. 

Isti omjer ima i tim iz Vitorije, koji će u večerašnjem duelu biti lišen usluga Andrea Bargnanija.

"Uradićemo sve što je moguće kako bismo bili konkurentni ekipi koja je favorit u ovoj utakmici. Baskonija je ekipa koja je na početku Eurolige pokazala da i ove godine može mnogo i da je dobro nadomjestila veliki broj odlazaka igrača. Imaju mnogo razloga za razmišljanje da mogu da ponove uspjeh iz prošle sezone, a rezultati na početku idu u prilog tome. Ipak, daćemo sve od sebe da ih poremetimo u ostvarivanju njihovih ambicija. Svjestan sam da neće biti lako", izjavio je trener Crvene zvezde Dejan Radonjić.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Utakmica između Zvezde i Baskonije na rasporedu je večeras od 19 časova u Kombank Areni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi