Zvezda u Pioniru bez problema sa Budućnosti

Pobjeda za ekipu Vlade Vukoičića

Zvezda u Pioniru bez problema sa Budućnosti

Zvezda je večeras u okviru pretposljednjeg kola regionalne ABA lige na svom terenu ugostila podgoričku Budućnost. Domaćin je slavio 79:63. 

Prvih par minuta proteklo je u jako neefikasnoj igri dvije ekipe. Domaćin je prvih deset minuta riješio u svoju korist rezultatom 19:15. Zvezda je mnogo bolje zaigrala u drugoj četvrtini, pa je ekipa Vlade Vukoičića na odmor otišla sa dvocifrenom prednosti. Zvezda je imala 12 poena viška. 

 

Nastavak je bolje otvorila gostujuća ekipa, prišla je Budućnost na minus šest, ali je Zvezda zaigrala bolje, pa je vratila 12 poena viška. Završnica treče četvrtine pripala je gostima, ali je Zvezda u odlučujućih deset minuta ušla sa vodstvom 51:44. Zvezda nije dozvolila iznenađenje. Domaćin je mirno priveo utakmicu kraju, te je slavio 79:63. 

Potražite više informacija na temu ABA liga:

 

Najefikasnji u domaćoj ekipi bio je Rakočević sa 16 poena, dok je za goste 15 postigao Popović. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.