Zvezdan Mitrović: Mi nismo izgubili utakmicu, mi smo opljačkani!
Crnogorski izbornik bio je ogorčen suđenjem u utakmici protiv Novog Zelanda

Teške riječi crnogorskog izbornika

Zvezdan Mitrović: Mi nismo izgubili utakmicu, mi smo opljačkani!

Košarkaška selekcija Crne Gore danas je poražena od Novog Zelanda u 2. kolu grupe F rezultatom 93:83 i svoje izglede za prolaz skupine svela na minimum. 

Međutim, na press konferenciji poslije utakmice bilo je jako zanimljvo a izbornik Crnogoraca Zvezdan Mitrović koji je isključen krajem prvog poluvremena rigao je vatru na suce:

"Vrlo teško mi je pričati o košarci sada" - rekao je Mitrović i nastavio: -"nadam se da će netko snositi posljedice za ovo suđenje koje smo mi imali večeras. Momci su se u svlačionici osjećali kao da su pokradeni. Shvaćam sve, mala smo zemlja i prvi put sudjelujemo na SP ali smo opet zaslužili bar malo poštovanja".

"Večeras su uloge bile promijenjene. Tri čovjeka u sivom imali su glavne uloge a deset momaka oko njih su samo čekali njihove odluke" - kazao je ogorčeni Mitrović.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

Crnogorce za dva dana čeka težak susret s Brazilom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi