Zvijer želi naslov proslaviti u Grčkoj: Zapalit ću cigaru kao Michael Jordan
Foto - EPA

Giannis uvjeren u titulu

Zvijer želi naslov proslaviti u Grčkoj: Zapalit ću cigaru kao Michael Jordan

M. Šljivak

Giannis Antetokounmpo ove sezone igra košarku života u dresu Milwaukee Bucksa.

Njegov tim je najbolji u ligi s omjerom od 53 pobjede i 12 poraza. Apetiti su porasli, a Giannis sebe već vidi na tronu poput idola Michaela Jordana.

Želja mu je da titulu prvaka proslavi na ostrvu Mikonos sa cigarom kao MJ.

"Prije nego se sve izdešavalo s timom sam razgovarao o putovanju na Mikonos. To je jedno od najljepših ostrva u Grčkoj, ostrvo zabave. Tamo se ne ide s ljepšom polovinom jer tu bi se moralo organizovati putovanje za dečke. Za romantiku imate Santorini", rekao je Giannis i nastavio je:

"Bio sam prošle godine na Mikonisu sa Bledsoem i Brookom Lopezom. Bio sam tužan što kompletan tim nije mogao doćći jer smo imali nezaboravno iskustvo. Definitivno, nakon što osvojimo titulu, zapalit ćemo cifaru kao MJ i podići trofej na Mikonosu", rekao je Giannis.

Grčka zvijer je ove sezone na prosjeku od 29.6 poena, 13.7 skokova i 5.6 asistencija po meču.

Top Komentari

Penderinos
Otok se ne zove Mikonis već Mikonos glupi novinari
3 2
ek76
Mislim da mogu uzeti istok, ali titula ide na zapad ove godine... naravno ako se sezona nastavi...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi