Sprema se velika razmjena 76ersa i Tral Blazersa

Zvijezde u igri

Sprema se velika razmjena 76ersa i Tral Blazersa

A. Čaušević

Philadelphia 76ersi i Portland Trail Blazersi bi uskoro mogli realizovati veliku razmjenu.

Kako im se ne bi ponovila situacija da ponovo ispadnu u play-offu 76ersi planiraju dodatno pojačati ekipu za sljedeću sezonu.

Predsjednik franšice iz Filadelfije, Daryl Morey, je najavio dovođenje nekog superstara, a izvještaju dobro upučenog Athletica govore da je u pitanju Damian Lillard.

76ersi su u Portland spremni poslati sjajnog Bena Simmonsa kako bi u svoje redove doveli jednog od najboljih košarkaša lige.

Lillard ozbiljno razmišlja da prihvati ponudu iz Istočne konferencije, međutim s druge strane se postavlja pitanje da li i Simmons želi put Portlanda.

Ne isključuje se mogućnost da na kraju Australac pređe i u neki treći klub koji bi odgovarao njegovim ambicijama, pod uslovom da mu se ne pristane na eventualni odlazak u Trail Blazerse.

Top Komentari

King_Kenny
...gluposti,nema sanse da daju Lillarda samo za Simmonsa,morali bi jos dobro podebljati sa pickovima ili nekim igracem...Simmons odigrao ocajnu sezonu,beskoristan u napadu,ne zna pogoditi tricu,slobodna bacanja medju najgorim u ligi...nije los playmaker i dobar je u odbrani,ali nije on kalibar Lillarda da ide trade 1 za 1.
6 1
Zoilomas
Ako ode Lillard Portland ce biti smece
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi