Zvuči nevjerovatno, ali je istinito: Hrvatski košarkaš stigao u novi klub, odradio trening i otišao!
Slavica je za manje od 24 sata stigao i napustio novi klub

Nekada je važio za velikog talenta, a sada se dosta muči

Zvuči nevjerovatno, ali je istinito: Hrvatski košarkaš stigao u novi klub, odradio trening i otišao!

S. Pašalić

Zaista nesvakidašnja situacija se desila hrvatskom košarkašu Niku Slavici.

Nekadašnji igrač Cibone i Cedevite je trebao imati i svoj prvi inostrani angažman i u novoj sezoni nastupati za slovački Inter iz Bratislave kojeg vodi hrvatski trener Aramis Naglić.

Ipak, Slavica je stigao u Bratislavu, odradio jedan trening i odlučio da napusti klub.

On je izjavio da je bio pritiskom koji traje već neko vrijeme i da je nakon razgovora sa sportskim direktorom Intera Michalom Ondrušem i trenerom Naglićem odlučio da se vrati kući.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

"Ne mogu procijeniti motive i razloge koji su doveli do takve želje za povratkom kući u kratkom roku. Mislio sam da sam sve prošao u košarci, ali ovo me iznenadilo"

"Unatoč činjenici da je rani odlazak Nika Slavice prouzrokovao poteškoće u Interu, želimo da ovaj talentovani igrač nađe mir kod kuće i da u budućnosti ispuni svoj neosporni talent za koji su mu stručnjaci predviđali veliku budućnost", rekao je Ondruš nakon svega.

Top Komentari

Rajvosa2019
Ko zna sta su trazili od momka ? Analni sex? Gangbang ? Nemoze covjek biti pametan
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti