3. rođendan - Sport Vision Outleti na Stupu

3. rođendan - Sport Vision Outleti na Stupu

Sponzorski tekst

Vaši omiljeni Sport Vision Outleti u Sarajevu slave 3. rođendan.

Tim povodom, tradicionalno, za sve vas pripremili smo fantastične popuste na kompletan asortiman u oba Outleta na Stupu – Sport Vision Outlet Extra i Sport Vision Outlet Store. Iz rođendanske ponude oba Outlet-a, posebno izdvajamo artikle iz jesenjeg i zimskog asortimana.

Rođendan slavimo od 16. do 20.10. uz nevjerovatne popuste do čak 70% popusta na sve, na dobro poznatoj adresi – Stupska bb, Sarajevo.

Ne propustite čak 5 dana rođendanske proslave uz nevjerovatne popuste i ponudu koja će zadovoljiti različite ukuse i potrebe.

Kao i prvog dana, naš moto je: NAJVEĆI IZBOR – NAJNIŽE CIJENE!

Svi ste dobrododošli na proslavu rođendana najvećih Sport Vision Outlet-a u BiH! Čekamo vas na Stupu!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi