Fotografija zvijezde PSG-a sa 12 godina starijom ženom koja nikog neće ostaviti ravnodušnim

Fotografija zvijezde PSG-a sa 12 godina starijom ženom koja nikog neće ostaviti ravnodušnim

A. Čaušević

Par kojeg čine fudbaler PSG-a i poznata glumica su se našli u centru pažnje na filmskom festivalu u Cannesu.

Achraf Hakimi i Hiba Abouk su promijenili lokaciju u Francuskoj. Odselili su malo južnije u Cannes gdje su se pojavili na crvenom tepihu.

Glumica nije željela da propusti gala događaj, a odlični desni bek je odlučio da joj udovolji te su se zajedno pojavili uoči promocije jednog od filmova.

Hakimi i Abouk su privukli ogromnu pažnju kada su se pojavili zbog svog izbor odjeće i vrlo brzo su postali glavni protagnosti večeri.

Fudbaler se odlučio za specijalizirano crno odijelo koje je nalik spvačaci, dok je glumica sve ostavila bez riječi sa dvodjelnom haljinom sa otvorima na desnoj nozi i na struku.

Oglasi

Inače, 23-godišnji Marokanac je već nekoliko godina u braku sa 12 godina starijom glumicom Hibom ide vrlo dobro u svijetu filma.

Hakimi i Abouk su zbog svojih poslovnih obaveza vrlo često odvojeni zbog čega koriste svaku slobodnu priliku da se vide. Iz tog razloga vrlo često koriste privatne letove.

Putovanje avionom je za njih postala normalna pojava te uopšte ne štede svoj novac na ovaj vid transporta koji im omogućuje komford i brza putovanja.

Hakimi obično iznajmljuje avione po satu, a njegov omiljeni model je Hawker 400 zbog stabilnosti i smatra se savršenim za letove u Evropi.

Hawker 400 može maksimalno letiti 2.600 kilometara i dostići brzinu od 770 km/h. Ima kapacitet za sedam putnika, sa kupatilom i kožnim sjedeštima te ostalim pogodnostima.

Svakako nije dostupan za sve i mogu ga priuštiti samo odabrani i iznamljivanje ovog aviona košta 3.100 eura po satu.

Top Komentari

Sars33
Vidi brata muslimana
1 3
K79
vodi se momak onom stara koka masna juha :D
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije