Supruga Hakimija uhvaćena u kupovini, ono što je kupila ukazuje na najgore po Marokanca
Hiba Abouk i Achraf Hakimi.

Čini se da su se razišli

Supruga Hakimija uhvaćena u kupovini, ono što je kupila ukazuje na najgore po Marokanca

E. Ganibegović

Fudbaler PSG-a Achraf Hakimi optužen je za silovanje. Pod sudskim je nadzorom i njegova sudbina je neizvjesna, a sada ima problema i s vlastitom suprugom.

Marokanac je zvanično optužen za silovanje, prema svedočenju mlade žene, a njegova supruga, glumica Hiba Abuk, poznata u Španiji, odlučila je da se poslije odmora u Dubaiju ne vraća u Pariz.

U glavnom gradu Francuske su oni zajedno živjeli, no ona je otišla malo dalje, u Madrid i čini se da se nema namjeru uskoro vraćati. 

Nedavno je glumica otišla u kupovinu s jednim od dvoje djece koje ima sa Achrafom Hakimijem, a proizvodi koje je imala u svojoj korpi podstakli su glasine da su se njih dvoje razišli nakon optužbi za silovanje protiv igrača.

Hiba Abouk kupila je jastuke, posteljinu i druge proizvode za dom, što pokazuje da se glumica ne planira vraćati u Pariz da živi sa Achrafom Hakimijem, piše Mundo Deportivo.

Glumica, koja je u jednom trenutku prozvana "najljepšom glumicom na svijetu", upoznala je Achrafa Hakimija 2018. godine, a dvije godine kasnije njih dvoje su se vjenčali.

Oglasi

Protiv Hakimija je u petak počela zvanična istraga. Uzete su izjave svih strana, a djevojka je otkrila detalje šta se sve dešavalo u domu marokanskog nogometaša, gdje se navodno silovanje desilo.

Nakon kraćeg dopisivanja 25. februara je otišla u kuću zvijezde PSG-a dok je njegova supruga s dvoje djece bila na odmoru u Dubaiju. Achraf je bio sam u kući i pozvao ju je da dođe i ona je pristala.

Tu su stvari 'izmakle kontroli'. Pred istražiteljima je otkrila šta se tačno dešavalo.

"Poljubio mi je usne, zatim mi je podigao odjeću i poljubio mi je grudi, iako sam to odbijala. Potom je zgrabio za vaginu. Ponavljam, nisam mu to dozvolila", otkrila je ova 24-godišnjakinja.

Na kraju je uspjela pobjeći. Udarila je Hakimija nogom i izletjela iz kuće.

Naravno, Hakimi odbacuje bilo kakvu priču o silovanju. Iako je istraga otvorena protiv njega on je još uvijek nevin i po navodima advokata Fanny Colin, ona samo želi izvući novac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi