Javila se žena kojoj se slama srce od tuge, rekla je istinu o svom sinu!

Hakimi u centru pažnje

Javila se žena kojoj se slama srce od tuge, rekla je istinu o svom sinu!

A. Čaušević

Achraf Hakimi je već nekoliko dana u centru pažnje zbog optužbi za silovanje, sve to teško pada njegovoj majci Saidi Mouah koja je smogla snaga i za medije je rekla istinu o svom sinu. 

Jedna djevojka je Hakimija prijavila policija za pokušaj silovanja i sekusalno zlostavljanje poslije čega je tužilaštvo pokrenulo istragu protiv fudbalera PSG-a.

Hakimi je preko advokata poručio da je nevin te da je na raspolaganju istražnim organima. Mnoge je zanimala i reakcija njegove majke.

Sjajni desni bek je oduševio fudbalski svijet tokom Svjetskog prvenstva kada je pokazao veliko poštovanje prema majci tako što bi je poljubio nakon svake utakmice i zajedno s njom proslavio pobjedu.

Iako su advokati od Saide tražili da ne daje bilo kakve izjave za inostrane ili lokalne medije, ona je to ipak uradila. Sasvim očekivano stala je u odbranu svog sina.

"Srce mi govori da je moj sin nevin. Lijepo je odgojen i svi znaju koliko je visoko moralna osoba. Ne zaslužuje ovo što m use dešava."

Oglasi

"Pričali smo na tu temu i kune mi se da je nevin. Kako je moguće da je Achraf optužen za događaj iste noći kada mu je žena u njihovom domui kada ima toliko kamera?", zapitala se Saida.

Hakimi je propustio nekoliko posljednjih mečeva PSG-a zbog povrede, dok bi trebao biti u kadru za utakmicu Lige prvaka protiv Bayerna.

Inače, policija je uzela izjave obje strane. Djevojka je otkrila detalje šta se sve dešavalo u domu marokanskog fudbalera, gdje se navodno silovanje desilo.

"Poljubio mi je usne, zatim mi je podigao odjeću i poljubio mi je grudi, iako sam to odbijala. Potom je zgrabio za vaginu. Ponavljam, nisam mu to dozvolila", otkrila je ova 24-godišnjakinja.

Navodno je djevojka poslije toga uspjela odgurnuti Hakimija te pobjeći iz njegovog doma. Marokanac je sve optužbe negirao i sada je na policiji da rasvjetli slučaj do kraja.

Top Komentari

user1676165683
Kako sam umoran od ovakvih članaka na ovom amaterskom portalu..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi