Hakimi kao da je znao da ga je kamera "upecala", pa je stavio pravu stvar na pravo mjesto

Meč protiv Nantesa je pratio sa tribina

Hakimi kao da je znao da ga je kamera "upecala", pa je stavio pravu stvar na pravo mjesto

Admin Čaušević

Achraf Hakimi iza sebe ima vrlo vjerovatno najtežu sedmicu u životu. Sve je počelo optužbom za silovanje, a nastavilo se zahtjevom njegove supruge za razvodom.

PSG je u subotu navečer sa 4:2 pobijedio Nantes i tako napravio lijepu uvertiru za revanš susret osmine finala Lige prvaka protiv Bayerna.

Hakimija nije bilo zbog povrede, a nema sumnje da su i dešavanja van terena utjecala na to da preskoči više utakmica nego što je to bilo planirano.

Sjajni Marokanac je meč pratio iz svečane lože Parka prinčeva gdje su ga kamere "upecale" krajem prvog poluvremena i to u društvu jedne djevojke.

Za sada nije poznato o kome se radi, ali Hakimi kao da je predosjetio da će ga kamere snimiti i bio je maksimalno diskretan.

Oglasi

Hakimi i djevojka su pričali o nečemu, a po kratkom snimku se može vidjeti da je pripadnica ljepšeg spola bila ta koja je raspoloženija za razgovor.

Inače, prema najavama francuskih medija Hakimi će se na teren vratiti sljedeće sedmice što znači da će biti spreman za duel protiv Bavaraca.

Podsjećanja radi, početkom sedmice jedna djevojka je prijavila Hakimija za nasilničko seksualno ponašanje u njegovom domu.

Djevojka nije podnijela tužbu, ali je tužilaštvo pokrenulo istragu zbog čega se Hakimi suočava sa optužbama za silovanje, tačnije optužnica je već podignuta.

Poslije toga inostrani mediji su prenijeli vijest da je Hiba Abouk zatražila razvod od jednog od najboljih bekova svijeta, međutim stigao je demant.

"Sve je dobro, ne dešava se ništa. Sve što je rečeno je pogrešno. Jesmo li zajedno? Naravno", kazala je Abouk za španske medije i tako iskala podršku ocu njene dvoje djece.

Top Komentari

Chelsea1
Pravu stvar na pravo mjesto?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi