Majki će da pukne srce: Nakon teških optužbi Hakimiju stigao veći šok, život mu više neće biti isti

Za Marokanca se sve promijenilo u nekoliko dana

Majki će da pukne srce: Nakon teških optužbi Hakimiju stigao veći šok, život mu više neće biti isti

Admin Čaušević

Achraf Hakimi je donedavno bio sretan i oženjem muškarac, a svojoj majci je bio najbolji sin na svijetu. Međutim, nakon dešavanja posljednjih dana za odličnog desnog beka slijedi novi život. 

Tokom Svjetskog prvenstva Hakimi je oduševio svijet kada je nakon svake utakmice prvo u zagrljaj trčao svojoj majci Sadiji Mouth. Te scene su postale planetarno popularne i na njih niko je ostao ravnodušan. 

Međutim, nekoliko mjeseci kasnije Sadija može biti sve osim ponosna na svog sina posebno nakon dešavanja posljednjih dana. 

Početkom secmie protiv Hakimija je pokrenuta istraga zbog navodnog silovanja nakon što ga je prijavila jedna djevojka s kojom se upoznao na Instagramu. 

Fudbaler PSG-a ju je pozvao u svoj dom, dok su mu žena i djeca bili u Dubaiju, a djevojka je nekako uspjela pobjeći nakon što je Hakimi pokušao da je obljubi.

Oglasi

Hakimijev advokat Fanny Colin je preko svog advokata demantovao sve optužbe i osjeća se spokojnim.

"Optužbe su lažen. Moj klijen je miran i na raspolaganju je pravdi", bile su riječi advokata za Le Parisien. 

Ipak, nakon onog što se desilo danas Hakimi i neće imati mira za spokoj pošto je njegova supruga Hiba Abouk odlučila da ga ostavi.

Abouk je putem advokata već podnijela zahtjev za razvod. Posljednja optužba je bila samo kap koja je prelila čašu.

Hakimi je 11 godina mlađi od Tunižanke i dobna razlika je također jedan od glavnih razloga zašto se ovaj par razvodi. 

Abouk je od muža tražila da se smiri i da vodi porodični život sa njihovo dvoje djece, dok je Hakimi to odbio i odlučio je da se provodi.

Fudblaer i glumica imaju dvoje djece, Amin(3) i Naim (1). Zajedničku fotografiju nisu objavili od oktobra, a jasno je da to neće više ni uraditi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti