"Prva, druga, peta, samo su krevet grijale...": Hakimi ulovljen sa čak sedam djevojki istovremeno!

Defanzivac uopšte nije u krizi

"Prva, druga, peta, samo su krevet grijale...": Hakimi ulovljen sa čak sedam djevojki istovremeno!

Admin Čaušević

Achraf Hakimi nije igrao za vikend za PSG te je slobodne vrijeme zbog suspenzije iskoristio da posjeti porodicu u Madridu.

Hakimi je u nedjelju navečer objavio fotogafije sa porodičnog druženja, a mnoge svoje fanove je oduševio objavom sa svojom majkom Saida Mouah.

Saida se proteklih sedmica našla u centru pažnje jer joj je sin pripisao svu svoju imovinu neposredno pred razvod sa dugogodišnjom suprugom Hibom Abouk.

Sitaucija kroz kroju prolazi uopšte ne pogađa 24-godišnjaka koji želi da maksimalno uživa u životu što je potvrdila i njegova posjeta Madridu.

Povratak u grad gdje je rođen odlični desni bek je iskoristio da posjeti noćne klubove, a španski mediji pišu da mu je na jednoj zabavi bilo ludo i nezaboravno.

Oglasi

Naime, Hakimi je ulovljen u jednoj od diskoteka, a u njegovom separeu se nalazilo čak sedam djevojki. Šta je uslijedilo poslije, može se samo nagađati.

Ipak, iz onog što se moglo vidjeti Hakimi uopšte nije zabrinut, djelovao je sretno te se odlično provodio. Ništa ne upućuje na to da se suočava sa tužbom za silovanje, kao i razvodom.

Odlični Marokanc je već mjesecima u centru pažnje zbog dešavanja van terena. Jedna djevojka ga je prijavila policiji za pokušaj silovanja, nakon čega je i supruga Hiba Abouk odlučila da ga ostavi.

[instagram]https://sportsport.ba/magazin/hiba-abouk-achraf-hakimi-fotografije/450085[/instagram]

Još ranije se špekulisalo da se 36-godišnjoj Hibi ne sviđa Hakimijev način života i želja za provodima, a situacija je eskalirala prijavom za nasilničko ponašanje poslije čega ga je glumica i ostavila.

Ipak, Hakimijev potez da bogatstvo prepiše svojoj majci Saidi je podijelio javnost. Šokantna je bila i njena izjava.

"Je li poduzeo nešto da se zaštiti, ne znam, ali... U čemu je problem ako je to istina? Da to moj sin nije uradio, onda se ne bi mogao riješiti te žene", kazala je Saida.

Inače, Hakimi i Hiba imaju dvoje djece. U pitanju su dječaci Amin i Naim koji mnogo više vremena provode s majkom nego sa ocem.

Top Komentari

Brazuka
Imal nešto o zeljeznicaru i sarajevu ovo nas ne zanima
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi