Ko bi rekao da je blizu 40? Hiba Abouk se skinula i pokazala Hakimiju šta propušta

Glumica uživa sa djecom

Ko bi rekao da je blizu 40? Hiba Abouk se skinula i pokazala Hakimiju šta propušta

Admin Čaušević

Hiba Abouk je već nekoliko sedmica u centru pažnje zbog razvoda sa Achrafom Hakimijem, a sada je 36-godišnjakinja odlučila da pokaže svom 12 godina mlađem bišem partneru.

Abouk, model i glumica, objavila je selfie u ogledalu i nekoliko drugih fotografija sa svojom djecom sa odmora te je pokazala Hakimiju šta propušta.

Ona se nedavno razišla sa Marokancem, a ovaj sada već bivši par je počeo hodati 2018. kada je Hakimi igrao za Real Madrid.

Razlaz Abouk i Hakimija postao je tema rasprave nakon njihovog problema u vezi s podjeom imovine kada je odlični desni bek kompletno bogatstvo prebacio na svoju majku.

Abouk je navodno željela polovicu Hakiminog bogatstva nakon rastave. Međutim, na kraju je izašlo na vidjelo da Hakimi nije posjedovao nikakvo bogatstvo na svoje ime, jer je sva njegova imovina bila na ime njegove majke.

Oglasi

Ipak, Tunižanka rođena u Madridu i sama raspolaže bogasttvom. Kroz glumu i razne projekte stekla je ogromno bogatstvo od oko sedam miliona eura.

Upravo iz tog razloga je prije nekoliko dana sama navela da je bogatija osoba od Hakimija kada je par počeo izlaziti, tako da njezina jurnjava za Hakimijevim bogatstvom nema smisla.

"To je mačo svijet u kojem živimo. Kada smo započeli vezu, on nije zarađivao, a ja sam bila poznatija od njega. On je bio niko i ništa."

"Dobra stvar je da me više ne pogađa ono što govore. Želim biti diskretna kako sutra to ne bi utjecalo na porodicu. Vjerujem u pravdu i zdrav razum koji je na mojoj strani."

Aboukovi advokati se, međutim, spremaju duboko zaroniti u stvari oko Hakimijevog bogatstva te se cijeli slučaj može posmatrati iz više uglova.

Hakimi i Hiba imaju dvoje djece. U pitanju su dječaci Amin i Naim koji više vremena provode s majkom nego sa ocem.

Top Komentari

CD84
Nadje on mladje i bolje???,interes je cudo!!
0 0
bacise
Hahahahahahahaha propusta kosti za graha...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi