Achraf se samo nasmijao kada je čuo koliko traži Hiba, ponudio joj je pet puta manji iznos

Hoće li doći do nagodbe?

Achraf se samo nasmijao kada je čuo koliko traži Hiba, ponudio joj je pet puta manji iznos

Edmir Škorić

Kontroverze se nastavljaju nakon razvoda između slavne glumice Hibe Abouk i zvijezde PSG-a Achrafa Hakimija.

Bivši igrač Real Madrida optužen je za seksualno zlostavljanje mlade žene u Parizu, pa je glumica, koja je u to vrijeme sa djecom bila u Dubaju, odlučila prekinuti vezu s njim. Iako imaju dvoje zajedničke djece, već nekoliko sedmica nisu zajedno i definitivno su odlučili nastaviti svoje živote odvojeno.

Međutim, prema pisanju svjetskih medija, u brakorazvodnoj parnici Abouk je bila potpuno šokirana kada je otkrila da je cijelo bogatstvo Marokanac prepisao na ime njegove majke, nešto što je radikalno promijenilo uslove svake moguće nagodbe za razvod.

Ipak, advokatski tim koji zastupa lijepu glumicu zahtijeva od igrača 10 miliona eura, ali on je navodno spreman da joj da "samo" dva miliona eura.

La Vanguardia je izvijestila da je glumica odlučila podići tužbu protiv svog bivšeg supruga zbog prijevare i lošeg upravljanja njihovom bračnom imovinom.

Podsjetimo da je igračeva majka komentarisala medijske napise kako je na njoj prepirano bogatstvo njenog sina.

Oglasi

“Sin me nije obavijestio o prenosu svog bogatstva. Da li je poduzeo ikakve mjere da se zaštiti, to mi nije poznato. A šta i ako je istina? Ako moj sin to ne učini, neće se moći riješiti te žene", kazala je majka slavnog reprezentativca Maroka.

U međuvremenu, pojavile su se neke informacije da je laž kako je Achraf Hakimi sve svoje bogatstvo prebacio na svoju majku. U svakom slučaju, Hiba Abouk zna da joj pripada dio bogatstva i pokušava ga izvući od bivšeg supruga.

Zahtijeva 10 miliona, ali on je spreman da joj da dva, pa vidjet ćemo hoće li se uskoro nagoditi. Ni 10 miliona eura nije nešto što Achraf ne bi mogao da da nekadašnjoj supruzi, jer to je ipak manje od onoga što u PSG-u godišnje zaradi.

Prema ugovoru s PSG-om Hakimi zarađuje 13,7 miliona eura godišnje. Općenito stanje marokanskog defanzivca procjenjuje se na 22,3 miliona eura, ali jasno je da je nemoguće imati tačan uvid u njegovo financijsko stanje.

No, naravno, nije to ni malo i naravno da će pokušati da spusti zahtjeve Hibe i da pokuša da izvuče što deblji kraj.

Glumica je nedavno dala intervju za magazin Elle u kojem je pričala o svom razvodu i svim kontroverzama oko njega.

"Postoje dani kada sam dobro i drugi kada se morate znati nositi s udarcima i donositi odluke koje su ponekad komplikovane. Kad prekinete, restrukturirate svoj život, iako ni to nije velika stvar i trebali biste se osloboditi pritiska. Odlučila sam se boriti za sebe i nemam veze sa materijalnim stvarima", kazala je Hiba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi