Adem Ljajić digao pola Istanbula na noge

U Bešiktašu bijesni

Adem Ljajić digao pola Istanbula na noge

Admin Čaušević

Adem Ljajić posljednjih dana trpi velike kritike turske javnosti.

Turski list Hurijet navodi kako je povremeni reprezentativac Srbije napravio problem u Istanbulu jer organizovao zabave u jeku pandemije.

Ljajić je na taj način kršio javni red i mir tako što je organizovao bučne zabave uz alkohol, a na kraju su to sve policiji prijavile najbliže komšije.

Odmah je stigla reakcija iz Bešiktaša. Višestruki prvak Turske je poslao posljednje upozorenje srbijanskom fudbaleru uoči raskida ugovora.

Bešiktaš bi se Ljajića najradije riješio već u januaru, ali nedostatak ponua i visoka plata od 2.5 miliona eura predstavljaju glavnu prepreku.

Top Komentari

Penderinos
Musliman a pije
5 5
PeppermintSA
Najjače je kad istaknu “uz alkohol”. Jok, eto, uz šerbe će. Valjda je problem što je prekršio javni red i mir, a ne što se cugalo.
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi