Bivša pala u zaborav: Reprezentativac Srbije ljubi Zubejdu!

Ima novu djevojku

Bivša pala u zaborav: Reprezentativac Srbije ljubi Zubejdu!

Srbijanskom nogometašu Ademu Ljajiću nije trebalo dugo da preboli manekenku Sofiju Milošević.

Ljajić (27) je sa Sofijom nekoliko puta raskidao i vraćao joj se, međutim ovoj ljubavnoj romansi sada je i definitivno došao kraj, što potvrđuje i činjenica da je vezista Bešiktaša sreću našao u zagrljaju - slikarke.

Nova Ljajićeva djevojka je Zubejda Dazdarević iz Novog Pazara s kojom se poznaje još od mlađih dana dok nije bio popularan nogometaš. Njihova romansa traje nešto više od mjesec dana i trebala je još neko vrijeme biti u tajnosti, kako su se i dogovorili, ali Zubejda nije izdržala i na društvenim mrežama je objavila nekoliko zajedničkih fotografija, i to sa reprize Nove godine koju su proslavili u Crnoj Gori.

"Kada se Adem počeo profesionalno baviti nogometom, krenula su i česta putovanja koja su karakteristična za sportiste. Zubejda je tada sve uložila u svoju karijeru i postala poznata slikarka. U međuvremenu se udala i rodila dvije kćerke, ali se nedavno i razvela", kazao je izvor blizak paru za Blic.

Mora se priznati da djeluju kao veoma zaljubljen par, a hoće li tako i ostati i nakon što se saznalo za njihovu vezu, ostaje da se vidi.

Sofija se posvetila poslu

Ljajićeva sada već bivša djevojka Sofija ne krije kako su novi udvarači uveliko prisutni, međutim napomenula je kako je trenutno najviše fokusirana na posao i da je sve ostalo po strani.

"Imam više udvarača, ali ja ne volim da silim ništa, prosto kako se dogodi, ako se desi neka hemija naravno da da", rekla je Sofija.

Prije Ljajića bila je u vezi sa mnogim poznatim muškarcima. Viktor Troicki, Filip Živojinović...

Top Komentari

bebi
svakako ona sofija ko vanzemaljac uprkos operacijama sa njom moze samo biti neki ko juri te takve tripujuci da je lafac - as Dzumhur ;)
9 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti