Adnan Ćatić u pritvoru, a u centru pažnje se nalazi fotografija s njegove Facebook stranice

Optužen za utaju poreza

Adnan Ćatić u pritvoru, a u centru pažnje se nalazi fotografija s njegove Facebook stranice

E. Čaušević

Njemački bokser porijeklom iz Bosne i Hercegovine, Adnan Ćatić, uhapšen je jučer u Kelnu.

Ćatić je u Njemačkoj poznatiji pod imenom Felix Sturm, a jučer je dospio u centar pažnje tamošnje javnosti. Bild je objavio prvi da je Ćatić uhapšen i da se nalazi u pritvoru.

Ubrzo nakon toga ove vijesti su potvrđene i prema prvim informacijama ovaj bokser se tereti za utaju poreza. Ćatiću je određen pritvor do petka, te nije poznato da li će imati mogućnost ranije da izađe na slobodu.

Međutim, dok je Ćatić u pritvoru dosta prašine pojavilo se zbog fotografije koja je objavljena na na njegovoj zvaničnoj Facebook stranici jer mnogima nije bilo jasno kako je objavljena fotografija dok je on u pritvoru.

Fotografija je nastala na sajmu fitnes opreme u Kelnu gdje je ovaj bokser i uhapšen. No, objašnjeno je da je sliku objavio neko od njegovih prijatelja koji vode računa o zvaničnoj Facebook stranici.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi