Džeko čestitao Ćatiću na osvajanju titule prvaka svijeta

Još jedan dokaz prijateljstva Adnana i Edina

Džeko čestitao Ćatiću na osvajanju titule prvaka svijeta

Endin Čaušević

Adnan Ćatić sinoć je uspio da savlada ruskog boksera Fedora Chudinova i tako po peti put osvoji naslov WBA prvaka u supersrednjoj kategoriji.

Njemački bokser bh. porijekla do pobjede je stigao nakon odluke sudija, a nakon meča je kazao da je ovo možda i njegova zadnja borba. Poznato je da je Ćatić dobar prijatelj sa Edinom Džekom, a bh. fudbaler je preko svog Facebook profila čestitao Adnanu na pobjedi.

"Čestitke velikom šampionu i ponosu naše zemlje. Zaslužio si naslov jer znam šta si sve prošao da još jednom dokažeš da si najbolji. Pobjednici nikad ne odustaju, a ti si veliki pobjednik, još većeg srca. Veliki naklon peterostrukom prvaku svijeta", napisao je Džeko.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi