SMS-om ostavila bivšeg nogometaša, pa se udala za Adriana Mutua: "Bog je tako htio"

Zaručena, ali to je nije zaustavilo

SMS-om ostavila bivšeg nogometaša, pa se udala za Adriana Mutua: "Bog je tako htio"

Edmir Škorić

Adrian Mutu je jedna od najvećih zvijezda rumunskog sporta. Bio je sjajan napadač, igrao je za velike klubove, dao mnogo toga i reprezentaciji Rumunije, ali imao je užasne navike van terena. Jednom prilikom je pao na dopingu za kokain.

Jedno od prvih velikih pojačanja Chelseaja u eri Romana Abramoviča bio je Adrian Mutu. Rumunski napadač u sezoni 2002./2003. pružao je fantastične partije u dresu Parme u tandemu s Brazilcem Adrianom i onda je u avgustu 2003. Chelsea ga odlučio dovesti u svoje redove, plativši 22 miliona eura što je bio zaista veliki iznos u to vrijeme.

Počeo je da pada u formi, nije bio jednako dobar kao u prvom dijelu sezone 2003/04, a klub ga je 12. jula 2004. odlučio poslati na doping kontrolu. Pao je, pokazalo se da je pozitivan na kokain. Prvo je to negirao, kasnije je sve priznao. Chelsea je raskinuo ugovor s igračem, a Mutu je ostao osramoćen bez kluba.

Karijeru je donekle uspio spasiti, odigrao je naknadno jednu sezonu za Juventus, pet u Fiorentini, pojavio se i na još nekoliko adresa, ali ljaga se nije mogla oprati sa imena.

Mutu je zbog slave i novca bio omiljen kod žena u Rumuniji. Današnja njegova supruga Sandra Bachici je bila jedna od tih. Sandra je bila pet godina u vezi sa bivšim nogometašem Laszlom Sepsijem (35). On je zaprosio Sandru, a ona je pristala da se uda za njega.

Oglasi

Poklonio joj je dijamantni prsten od bijelog zlata dok su bili na luksuznom odmoru u inozemstvu.

Iznenada je Sandra Bachici odlučila prekinuti vezu s Laszlom i to SMS-om. Pričekala je da bivši defanzivac ode na trening, pokupila stvari i samo otišla. Za samo nekoliko dana uhvaćena je s Adrianom Mutuom, dok su izlazili iz restorana. Tokom veze rodbina tvrdi da je Sepsi Sandri kupio stan, skupocjeni sat vrijedan 8000 eura i nekoliko luksuznih torbi.

Imala je sve šta poželi, ali jednostavno nije mogla da odoli Mutuu, s kojim je otišla i kasnije se za njega i udala.

Dugo godina kasnije, ostavljeni nogometaš osvrnuo se na prošlost. Bio je upitan i šta bi uradio da Mutua sretne u - recimo - lovu?

Oglasi

Nasmiješio se i onda ponudio korektan odgovor.

“Stvarno nemam problema s Adrianom Mutuom. Iskreno mi je drago što su stvari ovako ispale. Osjećam se vrlo dobro ovakav kakav sam sada i s kim sam sada. Imam prekrasnu porodicu, divnog dječaka od godinu dana i stvarno nemam problema", rekao je Sepsi.

"Tako je Bog htio. Moj put je bio drugačiji i drago mi je da sam dobro ovakav kakav sam sada", dodao je umirovljeni nogometaš.

Laszlo Sepsi je u seniorskom nogometu debitovao u Gaz Metanu iz kojeg je u julu 2005. stigao u Francusku, u Rennes, na posudbu. Od avgusta 2006. do januaru 2008. Laszlo Sepsi igrao je u Gloriji Bistrita. Zatim je prešao u Benficu, a bio je i u Španiji gdje je igrao za Racing Santander.

Vratio se potom u Rumuniju i igrao za nekoliko klubova, da bi 2019. godine donio odluku da okonča karijeru koja nije bila nešto posebno briljantna, ali zaradio je bogatsvo, no ostaće upamćen i kao tip kojem je Mutu "ukrao ženu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi