Aguero, koliko ih to imaš?
Aguero je u ludoj noći u Los Angelesu odlučio da se zabavi, a viđen je u društvu nekoliko djevojaka

Argentinac u provodu

Aguero, koliko ih to imaš?

Edmir Škorić

Argentinski napadač Sergio Aguero odlučio je dobro se zabaviti nakon pobjede u mančesterskom derbiju.

Aguero neće igrati za reprezentaciju Argentine protiv Meksika i očito mu teško ne pada, pa je odlučio da se zabavi jednu noć u Los Angelesu.

U noćnom klubu Peppermint je proveo ludu noć, a onda se u autu s četiri ljepotice odvezao na neko drugo mjesto. Bio je u društvu nekoliko zaštitara, a gdje su svi zajedno otišli, za sada nije poznato.

Nije ni čudo što mu osmijeh nije silazio sa lica, a kako je prekinuo s dugogodišnjom djevojkom Karinom Tejedom, odlučio se malo više zabavljati s drugim djevojkama. Čini se da mu ne fali baš ništa.

Zanimljivo da je Aguero stavio kapu kako ga ne bi prepoznali, no naravno nije mogao pobjeći upornim engleskim paparazzima, koji su sve zabilježili.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti