Upoznajte novu djevojku Aguera: U licu je prelijepa, ali tijelo je otvorilo diskusiju

Zbog nje je ostavio Maradoninu kćerku

Upoznajte novu djevojku Aguera: U licu je prelijepa, ali tijelo je otvorilo diskusiju

Napadač Manchester Cityja i reprezentacije Argentine Kun Aguero ima novu djevojku.

On je nedavno u Los Angelesu 'uhvaćen' sa jednom plavušom čiji identitet je brzo otkriven.

U pitanju je Zo Cristofoli, ljubiteljica tetovaža i noćnog života. Ona sebe još predstavlja kao blogerku i foto modela, a kada joj pogledamo fotografije prvo što primjetimo je velika ljubav prema tetovažama.

Njeno tijelo je toliko prekriveno tetovažama da je to za mnoge prevazišlo svaki ukus, ali s druge strane nekima se i sviđa.

Bilo kako bilo, ona je navodno već treća djevojka Aguera ove godine nakon što je raskinuo sa kćerkom legendarnog Maradone, Gianninom.

Promo

Top Komentari

Ingot
Suprotno, ima dobro tijelo, na stranu sto ga je unakazila tetovazama. A u licu je kobila prava izbotoxirana ovakve se ne smiju jer nisu u stanju
19 1
Emir
Dobra za redaljke, pogotov nakon litre vodke i 3 grama kokaina.
11 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi