Ahmetović i Velkoski posjetili poznatog bh. muzičara koji je nedavno izašao iz bolnice

Mahir Beathouse se oporavlja nakon pada s balkona

Ahmetović i Velkoski posjetili poznatog bh. muzičara koji je nedavno izašao iz bolnice

E. Čaušević

Poznati bh. muzičar Mahir Sulejmanović koji je poznatiji kao "Mahir Beathouse" prije nekoliko mjeseci doživio je tešku nesreću.

Naime, on je prije nekoliko mjeseci pao s balkona svoje kuće u sarajevskom naselju Mahmutovac, ali brzom reakcijom komšija i hitne pomoći njegov život je spašen.

On je nakon toga imao nekoliko operacija, te se iz dana u dan bori s bolovima koje ima, ali poručio je da ne odustaje i da će dati sve od sebe da ponovo bude onaj stari.

Mahir Beathouse je široj javnosti poznat kao muzičar koji već godinama nastupa kao dio benda Dine Merlina. Nedavno je izašao iz bolnice, a danas su mu u posjeti bili i igrači Sarajeva, Mersudin Ahmetović i Krste Velkoski, što je sigurno bilo iznenađenje.

Ahmetović i Velkoski nisu došli praznih ruku jer su Mahiru poklonili novu majicu bordo kluba.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Izgledom me podsjeca na kakvog prosjecnog prosijaka
0 3
user1583752673
Brz oporavak Mahire
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije