Duljević odmor iskoristio za druženje s bivšim saigračem iz Sarajeva

Odmara u glavnom bh. gradu

Duljević odmor iskoristio za druženje s bivšim saigračem iz Sarajeva

E. Čaušević

Sezona u Francuskoj prekinuta je prije više od mjesec dana zbog pandemije koronavirusa.

Igrači koji nastupaju u Francuskoj su dobili odobrenje od klubova da počnu s odmorom, te će naknadno biti informisani kada će početi pripreme za novu sezonu.

I bh. reprezentativac Haris Duljević, koji nastupa za Nimes, vratio se u Sarajevo kako bi napunio baterije za nove izazove.

Duljević je nešto duži odmor iskoristio da se sretne sa starim prijateljima i saigračima. Na Instagramu je objavio fotografiju s bivšim saigračem iz Sarajeva, Amerom Bekićem, koji je proteklu sezonu nastupao u dresu tuzlanske Slobode.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CA-g9Y2DD-l/[/instagram]

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1576979985
Sta ce njemu odmor, nije brat ni igrao...Najbolje je njemu da on dodje fino u FKS!
4 1
Edin Merlin
Da se to možda Dulja ne vrača u Sarajevo ???????
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi