Jedan od najvećih fudbalskih talenata na svijetu u ranoj dobi postao otac

Argentinac dobio sina

Jedan od najvećih fudbalskih talenata na svijetu u ranoj dobi postao otac

Edmir Škorić

Alejandro Garnacho smatra se jednim od najtalentovanijih fudbalera današnjice. Osim što mu ide jako dobro na terenu, što se ne može reći za njegov klub Manchester United, dosta lijepih stvari dešava mu se i izvan terena.

Sa samo 19 godina, Garnacho je po prvi puta postao otac. Nekoliko mjeseci nakon što je potpisao novi ugovor sa Crvenim đavolima, Argentincu je supruga Eva Garcia rodila sina.

Nedavno je gol protiv Wolverhamptona proslavio tako što ga je posvetio svojoj trudnoj supruzi i djetetu koje će nedugo nakon toga doći na svijet.

Početkom 2021. godine je Garnacho obznanio vezu sa Evom Garcijom. Njih dvoje su se godinama ranije poznavali, a ona je s njim doputovala u Manchester.

Iako je rođen u Španiji i igrao za Furiju na nivou omladinskog tima, odlučio se da igra za Argentinu jer mu je majka iz južnoameričke zemlje.

Oglasi

I njegova supruga Eva je iz Španije. Par je sada proslavio na svijet dolazak sina kojem su dali ime Enzo. Svi igrači Uniteda odmah su čestitali mladom paru na ovoj velikoj vijesti.

Hoće li zadužiti sveti broj?

Dres Manchester Uniteda s brojem 7 kroz historiju su nosile prave fudbalske ikone. Posljednji je bio Cristiano Ronaldo, a nekada je pripadala imenima kao što su David Beckham, Eric Cantona, Bryan Robson...

Sada se očekuje da taj dres pripadne talentovanom Garnachu, koji je 2020. godine stigao na Old Trafford iz Atletico Madrida.

Oglasi

Iako trenutno nosi broj 17, očekuje se da će upravo Garnachu u budućnosti pripasti kutlni broj Manchestera.

Mladi krilni igrač je ove sezone odigrao osam utakmica i postigao je jedan pogodak, ali njegova najbolja izdanja tek se očekuju, zbog čega mu je klub i ponudio te potpisao ugovor do ljeta 2028. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi