Aleksandar Kosorić "stao na ludi kamen", sa suprugom izabrao zanimljivu pjesmu za prvi ples

Štilić sve snimio i objavio

Aleksandar Kosorić "stao na ludi kamen", sa suprugom izabrao zanimljivu pjesmu za prvi ples

E. Čaušević

Za mnoge fudbalere ljeto je idealan period kada planiraju svoje vjenčanje, a obično iskoriste kratki ljetni odmor za jedan od najvažnijih dana u životu. Tako je uradio i iskusni defanzivac Željezničara, Aleksandar Kosorić, koji se danas oženio.

Sezona u Premijer ligi Bosne i Hercegovine završena je prošlog vikenda, ali igrači neće imati baš mnogo vremena za odmor.

Već u drugom dijelu ovog mjeseca zakazane su prozivke i početak priprema za nove izazove, a to se posebno odnosi na klubove koji su izborili Evropu jer ih već početkom jula očekuju prve utakmice.

Zbog toga nije iznenađenje što su pojedini igrači iz bh. klubova odlučili da iskoriste kratki odmor kako bi se što bolje odmorili, posjetili neku egzotičnu destinaciju ili čak oženili.

Na "ludi kamen" danas je odlučio stati i iskusni defanzivac Aleksandar Kosorić koji je brakom odlučio da kruniše dugogodišnju vezu sa svojom djevojkom.

Naravno, na vjenčanje je pozvao i pojedine saigrača i članove Željezničara koji je neizostavan dio njegovog života.

Oglasi

Na svadi je i njegov "saborac" iz zadnje linije Edin Cocalić, kao i Semir Štilić koji su objavili nekoliko storyja sa Kosorićeve svadbe.

Opis nije dostupan.

Štilić je objavio video prvog plesa Kosorića i njegove supruge, a za prvi ples izabrali su i zanimljivu pjesmu.

Riječ je o pjesmi "Na prvi pogled" koju inače izvodi popularni pjevač Sergej Ćetković.

Inače, treba istaći da Kosorić sa Željom ima ugovor do kraja ovog mjeseca i bit će zanimljivo vidjeti da li će iskusni 36-godišnjak produžiti saradnju i ostati na Grbavici.

U protekloj sezoni Kosorić je bio poprilično standardan i odigrao je 25 mečeva u svim takmičenjima.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi