Je li Prijović pretukao Tošića? Oglasio se kontroverzni napadač
Foto - Instagram

Navodno se desio fizički obračun

Je li Prijović pretukao Tošića? Oglasio se kontroverzni napadač

Midhat Šljivak

Srbijanski mediji objavili su jučer informaciju kako je na jednom beogradskom splavu Aleksandar Prijović pretukao Duška Tošića.

Prijović je navodno zbog 'dugova iz prošlosti' obećao Tošiću da će ga prebiti. Vidio ga je u noćnom izlasku i navodno je krenuo žestok obračun.

Kontroverzni napadač je navodno udario Tošića nekoliko puta pesnicom u glavu, nakon čega je nekadašnji defanzivac završio na podu, da bi dalji sukob spriječili ostali gosti.

Nakon navoda o obračunu oglasio se Prijović i demantovao je pisanje Kurira.

"Nikad nisam demantovao neistine o sebi. Ovaj put demantujem. Nikakve tuče nije bilo, sve je laž", napisao je Prijović i označio je Duška Tošića.

Aleksandar Prijović je protekle sezone igrao za australski Western United s kojim je iznenađujuće osvojio naslov prvaka, dok je Tošić već dugo u penziji i sada se bavi menadžerstvom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi