Skandal u Beogradu: Bivši reprezentativci Srbije potukli se na splavu, Duško Tošić nokautiran

Prijović ispunio obećanje

Skandal u Beogradu: Bivši reprezentativci Srbije potukli se na splavu, Duško Tošić nokautiran

Endin Čaušević

Srbijanski mediji objavili su danas da su se srbijanski fudbaleri Aleksandar Prijović i Duško Tošić sinoć potukli na jednom splavu u Beogradu.

Prijović je trenutno član australskog Western Uniteda, dok se Tošić nakon završetka igrčke karijere počeo baviti menadžerskim poslom.

Oni su se našli u centru pažnje javnosti, ali ne baš zbog lijepih vijesti. Srbijanski Kurir objavio je da je sinoć oko jedan sad iza ponoći na jednom od beogradskih splavova došlo do velikog incidenta, a detalji su dospjeli u javnost.

Ovom incidentu svjedočilo je više od sto ljudi i bilo je nemoguće da barem neke informacije ne procure u javnost.

Naime, Prijović je s tri djevojke došao na splav dok je tu već sa svojim društvom bio Tošić. Kada je Prijović vidio Tošića odmah je krenuo ka njemu kako bi se obračunali.

Tošić je vidio šta se dešava i ustao je, te su se oni prvo verbalno obračunali. No, sve to preraslo je u žestoku tuču. Prijović je tri-četiri puta udario šakom u glavu Tošića koji se branio, a onda je nokautiran ostao da leži na podu.

Nakon toga reagovalo je i osiguranje koje je priječilo još veći incident. Navodno, Prijović je krenuo u obračun jer je ljut na Tošića koji mu je jednom prilikom upropastio transfer. Tada mu je poslao poruku i obećao da će ga prebiti prvi put kada se vide što je očito i ispunio.

Top Komentari

user1655232295
Navodno bila tuca, navodno ga nokautirao, navodno oko transfera se posvadjali i navodan portal je ovo kad uzma od Kurira vijest!
21 1
MKB10F16
Hronicna gljivicna infekcija
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi