Ponudila mu maraton u krevetu ako postigne pet golova, on dao jedan do kraja sezone
Foto - Instagram

Propustio šansu

Ponudila mu maraton u krevetu ako postigne pet golova, on dao jedan do kraja sezone

Midhat Šljivak

Poznati ruski fudbaler Aleksandr Kokorin (31) imao je prije nekoliko godina zanimljivu ponudu od strane glumice iz filmova za odrasle Aline Yeremenko koja mu je ponudila maraton u krevetu ako ovaj postigne pet golova u 10 utakmica.

Aleksandr Kokorin je 2015. godine od glumice iz filmova za odrasle Aline Yeremenko dobio ponudu za maraton u krevetu. Sve što je trebao je postići pet golova u 10 nastupa za moskovski Dinamo.

Ona je u jednoj emisiji komentarisala izglede reprezentativaca Rusije. Kokorin je dobio ocjenu 10, a zatim i ponudu za maraton u krevetu od 16 sati.

Alina je imala samo jedan zahtjev. Da postigne pet golova do kraja sezone u 10 utakmica koje su tada ostale napadaču Dinama.

"Ako do kraja sezone Aleksandar Kokorin postigne pet golova, obećavam da ću s njim imati maraton u krevetu koji će trajati 16 sati. To bi bio moj znak zahvalnosti za golove", istakla je ona.

Oglasi

Međutim, Kokorin se do kraja te sezone namučio. Postigao je samo jedan pogodak i ostao je bez poprilično primamljive nagrade.

Ovo međutim nije teško palo ruskom fudbaleru koji je poznat kao ljubitelj lijepih žena i dobrog provoda, pa je sasvim sigurno sve nadoknadio u narednim godinama.

Zbog svojih opijanja često je bio u problemu, a 2018. godine je s Pavelom Mamaeevim završio u zatvoru nakon što je pretukao jednog ruskog ministra te nešto ranije učestvovao u prebijanju još jednog čovjeka.

Kokorin je u zatvoru proveo ukupno dva mjeseca. Prijetila mu je kazna od pet godina zatvora, ali je na kraju prošao veoma dobro jer je dobio samo uslovnu kaznu od godinu i po.

Kokorin je pored moskovskog Dinama igrao još za Zenit, Sochi, Spartak i Fiorentinu, a Viole su ga ove sezone poslale na posudbu u kiparski Aris Limassol.

Interesantno je svakako da je ovaj 31-godišnji fudbaler rođen kao Aleksandr Kartashov, ali je nakon smrti majke odlučio da uzme njeno prezime Kokorin jer je s njom odrastao nakon razvoda roditelja.

Za rusku reprezentaciju ovaj fudbaler odigrao je 48 utakmica i postigao je 12 pogodaka. Karijeru u nacionalnom timu okončao je 2017. godine.

Oglasi