Zapostavljenoj nogometnoj zvijezdi nudila 16 sati seksa ako da pet golova do kraja sezone

Alina otkrila

Zapostavljenoj nogometnoj zvijezdi nudila 16 sati seksa ako da pet golova do kraja sezone

E. Škorić

Ruskom nogometašu Aleksandru Kokorinu jedne je prilike ponuđeno čak 16 sati seksa ako uspije dati pet golova do kraja sezone.-

Alina Yeremenko, ruska porno glumica koja koristi umjetničko ime Alina Henessy, ponudila je Kokorinu zanimljivu akciju dok je još igrao za Dinamo Moskvu 2015. godine. 

Dok je gostovala u jednoj emisiji na Eurosportu, Alina je zamoljena da komentariše izgled ruskih nogometaša, pa je svom najdražem nogometašu Kokorinu dala ocjenu 10. Tvrdi da mu je, kada je čula da se muči na terenu, još 2015. godine, poslala privatnu poruku u želji da ga motiviše. Otkrila je sadržaj poruke i sve šokirala.

"Ako prije kraja prvenstva ruske Superlige Alexander Kokorin postigneš pet golova, obećavam da ću ti priuštiti u znak zahvalnosti 16-satni maraton seksa. To sam mu tada pisala", otkrila je Ruskinja.

Ona je ovu nimalo zanemarivu ponudu Kokorinu dala u aprilu, 10 kola prije kraja sezone, a on je do kraja uspio zabiti još samo jedan gol. Sveukupno je imao 10 golova na 39 mečeva.

Oglasi

Sezonu nakon te igrao je još jednu za Dinamo, pa je otišao u Zenit s kojim je osvojio Kup Rusije i rusku Superligu, a ruski reprezentativni napadač sada igra za Fiorentinu, no tamo dobija malu minutažu pored talentovanog Dušana Vlahovića i nije još postigao pogodak iako je došao u januaru.

Što se Aline tiče i njenih ocjena, ona je osmicu dala bivšem igraču Arsenala Andreju Aršavinu jer je, kako kaže, mnogo sladak, dok je tek četvorkom ocijenila Jurzija Žirkova, bivšeg igrača Chelseaja.

Top Komentari

Probisvjet
Mozel se sta djaba makar njusiti?
9 0
Siporex
@King_Kenny koja je razlika izmedju nje i tebe??
Ona ga prima na pornhub a ti na sportsport.ba hahaha
Halali ali nisam mogao da odolim haha
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi