Alishu Lehmann šokirao dječak sa neobičnim zahtjevom: "Ne mogu, žao mi je"

Nije mogla da ga "ispoštuje"

Alishu Lehmann šokirao dječak sa neobičnim zahtjevom: "Ne mogu, žao mi je"

Edmir Škorić

Atraktivna švicarska fudbalerka Alisha Lehmann imala je veoma neočekivan zahtjev nakon što je otišla do grupe djece kako bi se s njima slikama.

Švicarske fudbalske reperzentativke su u kvalifiakcijama za Euro pobijedile Azerbejdžan sa 2:0, a 25-godišnja Alisha Lehmann svakako je nejpoznatija u redovima Švicarske.

Ona se medijski proslavila zbog svoje popularnosti i aktivnosti na društvenim mrežama. Ova zgodna i lijepa igračica ima čak 16,7 miliona pratilaca i već nekoliko godina se o njoj često piše i pomno se prati sve što napravi.

Članica engleske Aston Ville ponosno predstavlja Švicarsku, a nakon nedavne utakmice protiv Azerbejdžana mlađi fanovi imali su priliku da je pobliže upoznaju.

Oglasi

Fudbalska barbie je ispunila želju grupe mladića, ali jedan je ipak pretjerao u zahtjevima, budući da je od nje tražio da mu da dres.

Doveo ju je u najneugodniju moguću situaciju, ali je Alisha na kraju ipak odbila: "Ne mogu, žao mi je".

Vjerovatno ispod dresa ima sportski grudnjak, ali svejedno bi bilo previše da se pred njihovim očima skinula, tako da fudbalerke izbjegavaju praksu koja je uobičajena kod muškaraca, kada se razmjenjuju ili publici dijele dresovi nakon utakmica.

Alisha nezvanično nosi titulu najzgodnije fudbalerke svijeta, a u vezi je sa Douglasom Luizom, Brazilcem iz muškog tima Aston Ville. Par je bio i ranije u vezi, a od januara su opet zajedno.

Oglasi

I jedno i drugo uživaju ove sezone. Alisha u rezultatima i na terenu i van njega, a Brazilac naročio na terenu budući da je njegov tim iznenada došao u priliku da se bori za plasman u grupnu fazu Lige prvaka.

Top Komentari

BosanskaSvedska
@AlphaStrong Ova nema blage o fudbalu ali bi ipak naseg traktor voju pobjedila na penalima!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi