Nogometaš Bayerna ponosno predstavio novu djevojku

Davies opet u vezi

Nogometaš Bayerna ponosno predstavio novu djevojku

E. Škorić

Nogometaš Bayerna Alphonso Davies je trenutno 'out' zbog povrede, ali izgleda da mu dobro ide u ljubavi. Sa svojom novom djevojkom u utorak je gledao košarkašku utakmicu Bayerna.

U utorak uveče odigrana je prva utakmica košarkaša Bayerna u četvrtfinalu play-offa za prvaka Njemačke. U prvoj utakmici serijeprotiv Göttingena, nekoliko poznatih lica pojavilo se u Sendlinger Audi Dome.

Jedan od njih je bio Alphonso Davies , koji se javno pojavio sa svojom novom partnericom Sheyenne.

Predsjednik Bayerna Herbert Hainer bio je na utakmici košarkaša, ali i počasni predsjednik Uli Hoeness. Utakmici su prisustvovali i Bernd Rauch, drugi potpredsjednik Bayerna od 2002. do 2012. godine, te bivši premijer Edmund Stoiber, koji je sada u nadzornom odboru rekordnih šampiona i predsjedava odborom direktora.

I nogometaši su pratili košarkaške zvijezde. Jamal Musiala je sjedio pored Daviesa, a Kanađanin je sa sobom imao djevojku s kojom se zabavlja nekoliko mjeseci i ona ga je ranije bodrila n Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Alphonso Davies u društvu nove djevojke

Sheyenne je muzičarka, već je objavila pjesmu na YouTubeu pod pseudonimom SheyJ i ima više od 41.000 pratilaca na TikToku. Plavušu, koja, prema njenim rečima, studira dizajn enterijera, na Instagramu prati skoro 4.000 fanova. Prema pisanju Bilda, dama živi u Minhenu.

Oglasi

Davies se prije samo godinu dana razveo od dugogodišnje djevojke i sunarodnjakinje Jordyn Huiteme, koja je igrala za PSG između 2019. i 2022., a sada igra za OL Reign u Sjedinjenim Državama.

Ova 22-godišnjakinja je sada ponovo srećno zaljubljena, pošto izlazi sa bejzbol profesionalcem Juliom Rodriguezom iz Seattle Marinersa.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CrtdUd-smHn/[/instagram]

Musiala se sutradan vratio timskim treninzima, dok se Davies trenutno individualno priprema za povratak. Lijevi bek je nedavno počeo da trči, ali će 22-godišnjak morati da sačeka nekoliko sedmica.

On takođe neće biti uključen u predstojeći duel sa RB Leipzigom u subotu, u kojem Bayern može napraviti veliki korak ka šampionatu. Bavarci imaju bod više od Borussije Dortmund dva kola prije kraja.

Što se Daviesa tiče, on se sada spominje i kao želja nekih timova, ali navodno je odlučan da ostane u Bayernu i naredne sezone.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CVvwnHIMgQy/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CRXG83OrEtF/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CNanjSurYTl/[/instagram]

Promo

Top Komentari

MaDaj
“ Davies se prije samo godinu dana razveo od dugogodišnje djevojke ” ebo majk nisam znao da se od djevojke razvodi
1 0
nakopitam
Nije losa, koliko ju je platio i na koliko vremena?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi