Bolje dijete bogataša, nego izbjeglice: Ostavila igrača Bayerna i otišla u zagrljaj Beckhamovog sina

Pojavile se fotografije

Bolje dijete bogataša, nego izbjeglice: Ostavila igrača Bayerna i otišla u zagrljaj Beckhamovog sina

Admin Čaušević

Nije toliko rijetka pojava da pojedine djevojke vrlo često mijenjaju momke.

Nekim je potrebeno malo duže vremena da prebole raskid, dok neki preko noći pronađu novog dečka ili novu djevojku.

Jordyn Hiutema, fudbalerka PSG-a i Alphosno Davies, defanzivac Bayerna, su četiri godine bili u vezi, a raskinuli su u maju ove godine.

Davies je koji je sin izbjeglica iz Liberije, je rođen u izbjegličkom kampu u Gani, a kao dijete je stigao u Kanadu pod čijom zastavom se i takmiči.

Nakon što je poznati par raskinuo odlični defanzivac je ispao gospodin te je pohvalno govorio o svojoj bivšoj kazavši da joj želi mnogo sreće i zamolio je sve da poštuju njenu privatnost.

Oglasi

Ipak, vrijeme je pokazalo da se iza razloga krije nešto drugo. To je vjerovatno glamur i želja za luskusom pošto stada Jordyn uživa u zagrljaju Romea Beckhama, sina proslavljenog asa Davida Beckhama.

Čim je raskinula sa Daviesom, Romeo nije krio svoje namjere te je odmah počeo "lajkati" fotografije Jordyn na Instagramu, a poslije toga je i on raskinuo sa dugogodišnjom djevojkom Miom Regan.

Romeo i Jordyn su minuli vikend proveli u Disneylandu na Floridi, a društvo su im pravili njegov brat Cruz sa suprogom Nicole.

Novopočeni par se nije libio da ne objavi fotografije sa druženja na društvenim mrežama što je jasan znak da su sada više nego prijatelji.

Ostaje da se vidi kako će ova veza funkcionisati pošto Beckham živit u SAD-u, a Hiutema fudbal igra u Evropi.

Top Komentari

stranputica
Kad te ovakva ženska ostavi, prije ili kasnije shvatićeš koliko si u stvari sretan.....
10 0
salt_city
Cuj ostavila ga zbog para, davies sad vec najplaceniji mladi igrac na svijetu, koji glupi clanci na ss nevjerovatno..
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti