Aludirao da je Eto'o homoseksualac i završio u zatvoru!
(Foto: EPA) Samuel Eto'o i predsjednik Rusije Vladimir Putin na žrijebu grupa za Svjetsko prvenstvo u Rusiji

Legendarni napadač je nedodirljiv u rodnoj zemlji

Aludirao da je Eto'o homoseksualac i završio u zatvoru!

Samuel Eto'o je danas član Qatar SC-a, a u svom rodnom Kamerunu je već odvano poput božanstva.

Da se sa Eto'om u Kamerunu nije šaliti ni u kojem smislu naučio je i novinar tamošnjeg Radio Soleila, Michael Dopas.

Naime, on je u svojoj emisiji na Radio Soleilu aludirao da je legendarni napadač homoseksualac, pa je na njegovu adresu ubrzo stigla tužba.

Samuel Eto'o je odlučio podnio tužbu protiv Dopasa zbog pomenutih navoda, a sud u Juandeu je brzo regovao i izdao nalog za hapšenje novinara.

Dopas je uhapšen, ali i zadržan u pritvoru u strogom kamerunskom zatvoru u Kondogui zbog, navodne, opasnosti od bijega iz države.

Da stvar bude ozbiljnija, u Kamerunu zakon ne dozvoljava homoseksualizam, pa ne bi čudilo da Dopas na kraju i dobije zatvorsku kaznu od nekoliko mjeseci ili godina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi