Američku pjevačicu ismijavaju na Twitteru: Britney Spears misli da je oborila rekord Bolta

Ma za koliko je to istrčala 100 metara?

Američku pjevačicu ismijavaju na Twitteru: Britney Spears misli da je oborila rekord Bolta

Endin Čaušević

Američka pjevačica Britney Spears našla se u centru pažnje sportske javnosti nakon današnje objave na Instagramu.

Britney je objavila fotografiju i poručila da u vrijeme kućne izolacije dosta trenira, ali je sve šokirala objavom za koliko vremena je istrčala rutu od 100 metara.

Poznato je da je svjetski rekorder na 100 metara Usain Bolt koji je 2009. godine oduševio cijeli svijet. Bolt je za svega 9.58 sekundi istrčao 100 metara i taj rekord niko nije uspio da obori.

No, Britney u svojoj objavi na Instagramu tvrdi da je 100 metara istrčala za svega 5.97 sekundi, te je nasmijala mnoge. Naravno, nije trebalo dugo da Britney postane hit na društvenim mrežama zbog svoje objave.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi