Ana Ivanović pozirala u kožnim pantalonicama, ali joj zamjeraju jer je mnogo mršava

Ana Ivanović pozirala u kožnim pantalonicama, ali joj zamjeraju jer je mnogo mršava

E. Škorić

Bivša srbijanska teniserka Ana Ivanović ima izuzetan stil i moguće ju je vidjeti u raznim odjevnim kombinacijama, a u posljednjoj koju je nosila također je oduševila fanove.

Ana je objavila fotografiju u kožnim pantalonicama i majicom od istog materijala sa bijelim kaputom preko i ponovo je izgeldala blistavo, ali njeni fanovi su pronašli i "manu".

Naime, smatraju da je ipak mnogo mršava i da bi trebalo da "nabaci" koji kilogram.

"Kao što vidite kombinovala sam dva kraća dijela sa dugim mantilom kako bi sve bilo u ravnoteži. Volim kada vidim kreativnost kod drugih žena, njihovo kombinovanje i uparivanje garderobe. Odakle vi crpite inspiraciju", zapitala je Ana pratioce na društvenim mrežama.

Top Komentari

svasta
Ma dobra je ona, Svaba to dere svake srijede!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi