O izgledu Ane Ivanović ne treba trošiti riječi: Bivša teniserka je kao top model!

Uživa u 'penziji'

O izgledu Ane Ivanović ne treba trošiti riječi: Bivša teniserka je kao top model!

Midhat Šljivak

Nekadašnja srbijanska teniserka Ana Ivanović (32) odavno je već van terena.

Ana se odlučila sa 28 godina povući i posvetiti osnivanju porodice s poznatim njemačkim fudbalerom Bastianom Schweinsteigerom i u dvije godine slavni par je dobio dva sina.

Ipak, nešto manje od godinu dana nakon rođenja drugog sina Ana izgleda fenomenalno. Očigledno je itekako pazila šta jede, vježbala je nakon okončanja trudnoće i sada izgleda zaista fenomenalno.

Kada bismo sudili prema fotografijama s plaže niko ne bi ni pomislio da je Ana majka dvoje djece jer izgleda zaista fenomenalno.

Izgleda kao top model.

Top Komentari

Rajvosa2019
Sto bi rekao nas narod , ravna kao daska- ni sise ni guza
7 0
Mele
Prije bi opet nju, nego onog strujnog, bas je i nasla ljepotana, da je neka sirota pa hajde, ali ima sve i ovako se usreci, zalosno...Djevojka je lijepa stvarno..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.