Atraktivna Hrvatica je očajna zbog Ronalda, od Portugalca želi samo jedno

The Sun je objavio zanimljiv članak

Atraktivna Hrvatica je očajna zbog Ronalda, od Portugalca želi samo jedno

A. Čaušević

Hrvaticu Anu Mariju Marković smatraju najljepšom fudbalerkom na svijetu, a ona je očajna da izađe sa jendim fudbalerom. Čak i ne krije da je njegova velika obažavateljica.

Marković je očajna da izađe sa Ronaldom, u srijedu piše tabloid The Sun. Hrvatica je čak objavila i selfie te je označila slavnog Portugalca.

Nesreća u svemu za ovu 23-godišnjakinu je ta što je Ronaldo već dugo vremena u vezi sa Georginom Rodriguez, ali izgleda da je njihova veza klimava u posljednje vrijeme.

Članica švicarskog kluba Grasshopper je ranije govorila o Ronaldu kao njenoj inspiraciji i motivaciji, dok je za Luku Modrića rekla da joj je uzor.

"Modrić mi je definitivno veliki uzor. On je igrač svjetske klase i predstavlja Hrvatsku. a ima mnogo dobrih igračica među ženama, kao što je Bachmann.

Oglasi

"Ali moj apsolutno najdraži igrač je Cristiano Ronaldo jer je jednostavno tako discipliniran. Mislim da je jako važno da daš sve od sebe u sportu i da imaš dobar način razmišljanja poput njega."

Ona je ranije znala i oponašati slavnog portugalskog asa što joj je na kraju donijelo i poziv u reprezentaciju Hrvatske.

Inače, Marković je ranije ispričala kako je u kontaktu sa drugom svjetskom zvijezdom. U pitanju je Brazilac Neymar.

"U kontaktu sam sa fudbalerima, ipak radimo isti posao. Dopisujemo se, ali samo na fudbalskoj osnovi. Neymar je sjajan fudbaler", kazala je Marković te dodala:

Oglasi

"Nadam se da ću ga uspjeti nagovoriti da podrži ženski fudbal i da će moći odraditi svoj dio posla i izvan terena u cilju popularizacije ženskog fudbala.

Hrvatica je u posljednjih godinu doživjela naglu popularnost, prvenstvo zahvaljujući svom atraktivnom izgledu pa je tak na društvenim mrežama skupila više od 2 miliona pratitelja.

"Sviđa mi se kada me zovu najljepšom fudbalerkom ili jednom od najljepših. Veseli me kada pročitam da sam lijepa, ali onda su se počeli pojavljivati članci u kojima me zovu 'najseksi' fudbalerkom. To mi se nije svidjelo, pogotovo zbog moje porodice", požalila se Hrvatica ranije.

Top Komentari

ubnt2
Ovaj portal isto ko da vode tinejdžeri matere mi, pa mogu shvatit da oni drk'ju na ove ko što sam i ja nekad ali odrasli ljudi ovi novinari koji se zastupaju (ili bi se trebali zastupati prvenstveno sportom).Šta radi ovaj urednik članka?Vi haman novinarčići očima svršavate, ko da nemate žene.Sramota bgm ko nam vodi glavni sportki portal u BiH.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi