Arapi su već sedmicama zaluđeni snimkom senzualne hrvatske fudbalerke: "Šta je dovraga ovo?"

Ana Maria Marković ih je "opčinila"

Arapi su već sedmicama zaluđeni snimkom senzualne hrvatske fudbalerke: "Šta je dovraga ovo?"

A. Čaušević
9

Hrvatica Ana Maria Marković slovi za najzgodniju fudbalerku na svijetu, a njen snimak koji se pojavio na jednoj stranici na Instagramu je zaludio Arape i skupio je više od 700.000 pregleda. 

Marković možda nije ni blizu poznata i popularna kao Alisha Lehmann, ali senzualna Hrvatica nema ne čemu zaviditi fudbalerski Aston Ville koju primjera radi na Instagramu prati 17 miliona profila.

Hrvatica je posljednjih sedmica postala jako popularna među Arapima i to nakon što je jedan njen snimak završio na stranici namjenjenoj atraktivnim sportiskinjama.

Na snimku koji traje 20-ak sekundi Marković se može vidjeti u dresu Grasshopera, zatim u reprezentaciji Hrvatske te kako se pozdravlja sa Cristianom Ronaldom što je bilo njeno ispunjenje sna. Video možete pogledati ovdje.

Objavljen u januaru snimak je do sada skupio više od 700.000 pregleda te preko 10.000 raznih reakcija, a mnogi komentari su bili prepuni komplimenata na račun Hrvatice.

"Šta je dovraga ovo?", "Hrvatskoj ne treba sakupljač dresova?", "Ova djevojka igra za dobru reprezentaciju", "Gdje joj je Modrić?" samo su neki od komentara, dok uglavnom dominiraju emoticoni "vatrica" i brojna "srca".

Oglasi

U nekim od komentara su postavljeni i gifovi kako Georgina Rodriguez plače kao da je ljubomorna zašto je Ronaldo bio srdačan tokom druženja sa Marković.

Zbog snimka je i Georgina Rodriguez meta ismijavanja

Inače, 24-godišnjakinja koja je rođena u Splitu je ogromnu popularnost doživjela u protekle dvije godine i prati je više od 3.3 miliona pratitelja na Instagramu.

Svoju popularnost je počela koristiti i da zarađuje tako što poput brojnih influrenserica reklamira određene brandove na svom profilu.

Marković na društvenim mrežama prati više od 3 miliona pratitelja

Krajem prošle godine je otkriveno kako je Marković zauzeta, a njen dečko je Tomas Ribeiro koji je jedno vrijeme bio član Grasshoppersa. Trenutno nastupa za Vitoriu Guimaraes.

"Upoznali smo se tokom njegovog boravka u Zürichu. Kad sam se ozlijedila, shvatila sam da ga trebam uz sebe. Podrška mi je i najviše je bio uz mene", ispričala je atrkativna plavuša za švicarske medije.

Top Komentari

Ham0
Voli ana obrezana
2 5
USABIH
A mi se godinama mucimo da pobjedimo nekoga u Fudbalu... u svim selekcijama gubimo utakmice a vi u GOZOVIMA...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti