Atraktivnoj Hrvatici ispunio se san: Objavila je video sa Ronaldom, već ima deset miliona pregleda

Više miliona pratilaca ima na Instagramu, a sada će dobiti dodatnu popularnost

Atraktivnoj Hrvatici ispunio se san: Objavila je video sa Ronaldom, već ima deset miliona pregleda

S. Mlaćo

Jednoj od najzgodnijih fudbalerki današnjice Ani Mariji Marković ispunila se velika želja.

Jednoj od najzgodnijih fudbalerki današnjice Ani Mariji Marković ispunila se velika želja.

Naime, Mrković je kazala da želi upoznati Cristiana Ronalda, a nedavno je najavila da će joj se želja ubrzo ispuniti.

To se sada i potvrdilo, te se Hrvatica koja nastupa u Švicarskoj našla sa Ronaldom zahvaljujući partnerstvu sa Binanceom, kompanijom u vlasništvu upravo bivšeg asa Real Madrida, a koja se bavi kriptovalutama.

Bio je to za nju poseban trenutak, te su snimili proslavu gola u Ronaldovom stilu.

Oglasi

"Siu" se čulo, a zatim je Ronaldo zagrlio atraktivnu Hrvaticu i sigurno joj ispunio san.

Uzbuđenje Hrvatica nije mogla sakriti, objavila je i video, te napisala.

"Ne mogu vjerovati", opis je koji govori dovoljno. Brojni svjetski mediji prenijeli su ovu vijest i naveli da Hrvatica itekako koristi popularnost na društvenim mrežama.

Mnogi zbog njenog atraktivnog izgleda sve više prate njene utakmice u Grasshopersu, a gotovo svaka njena objava ima više stotina hiljada 'lajkova'.

Oglasi

I sada je bilo tako, te su brojni fanovi je pitali kako se osjeća nakon 'duela' sa Ronaldom, dok su pojedini kazali da bi Ana i Ronaldo bili sjajan par.

"Moj najdraži igrač je Cristiano Ronaldo jer je tako disciplinovan. Nosim broj 7 upravo zbog njega. Zahvaljujući njemu igram fudbal. On je moja motivacija i moja simpatija", rekla je Ana Maria nedavno, pa je dodala:

"Nije me briga da li je neko osvojio više trofeja od njega, u mom srcu je samo jedan GOAT i to će uvijek biti Ronaldo".

Markovićeva trenutno na Instagramu ima čak tri miliona pratilaca, dok ona prati tek 537 osoba. Video sa Ronaldom do sada ima više od deset miliona pregleda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi