Ana objavila fotografiju s Bastianom i dobila gnusne komentare: "Izdala si Irineja i Amfilohija"

Bivša teniserka na udaru

Ana objavila fotografiju s Bastianom i dobila gnusne komentare: "Izdala si Irineja i Amfilohija"

E. Čaušević

Bivša srbijanska teniserka Ana Ivanović našla se na udaru kritika zbog fotografije koju je objavila na Twitteru.

Zanosna teniserka je objavila fotografiju sa svojim suprugom Bastianom Schweinsteigerom, ali je izazvala dosta bure u srbijanskoj javnost jer je dobila zaista nevjerovatne kritike.

Ana i Bastian su pokazali da su okitili jelku i da su spremni za Božić i Novu godinu, ali srbijanska teniserka nije ni slutila kakve komentare će dobiti iz svoje domovine.

Mnogima je zasmetalo što ona obilježava katolički, a ne pravoslavni Božić i to su joj odlučili dati do znanja u komentarima.

"Kakva si to Srpkinja, izdala si Irineja i Amfilohija", bio je jedan od komentara ispod fotografije, a mnogi su joj još poručili da je izdala Srbiju i svoj narod zbog toga što obilježava katolički Božić, a ne pravoslavni koji se inače slavi 7. januara.

Naravno, Ana nije odgovarala na takve gnusne komentare, te ih je redom brisala, ali neki od njih su još tu i mogu se pročitati.

Top Komentari

lopov84
Jest stvarno je haram, bezobraznice jedna :)
4 1
Penderinos
Pišo vas amfilohije Ana je jedina pametna srpkinja, odrekla se vaših ljuđački običaja i otišla u civilizaciju tako da je zaboli za vašim komentarima
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi